The effects of alcohol on sustanon 250 leucine for – real weight loss & bodybuilding benefits?
comment form not di...
 
Share:
Notifications
Clear all

[Solved] comment form not displaying correctly

6 Posts
2 Users
0 Reactions
964 Views
Posts: 4
Topic starter
(@henny8)
Active Member
Joined: 3 years ago

Hi, after a conflict between the plugin and Wordpress, I had to deactivate the plugin. After activation however, the plugin is not working as it should. The comment box disappeared, the selection tools are not working in the frontend anymore. How can I solve this?

What I did so far:

Deleted and reinstalled the plugin.

Deleted all cache including CDN

Deleted the meta tables wp-discuz_ from the database

Nothing seems to work after that. 

Is there a way to absolutely install a clean install without any traces of the former installation, or is there another potential conflict?

 

5 Replies
Asti
Posts: 7325
 Asti
Support
(@asti)
Illustrious Member
Joined: 7 years ago

@henny8,

Please leave some example URL to allow us to check the issue. 

Posts: 4
Topic starter
(@henny8)
Active Member
Joined: 3 years ago

Hi Asti,

URL: https://allegrias.nl/laatste-dag-in-oberbrombach

1 Reply
Asti
 Asti
Support
(@asti)
Joined: 7 years ago

Illustrious Member
Posts: 7325

@henny8,

You have a lot of js errors on your website.  Those errors come either from the active theme or other plugins. You should deactivate the plugins/theme one by one and check after each deactivation to find a problem maker. 

https://www.screencast.com/t/Mo8hU0NqW

Posts: 4
Topic starter
(@henny8)
Active Member
Joined: 3 years ago

Hi Asti,

I found the problem. It is caused by the plugin HTTP headers. Can you check the settings which are attached, which one is preventing the correct displaying of Discuz?

When I disable the plugin Discuz is working as it should.

HTTP settings 2021 02 20 om 16.09.37

 

1 Reply
Asti
 Asti
Support
(@asti)
Joined: 7 years ago

Illustrious Member
Posts: 7325

@henny8,

We're really sorry, but we're not familiar with this plugin and can't help you with this. Probably you can contact the HTTP headers plugin support with this problem. 

Share: