wpDiscuz - WordPress Comment Plugin
wpDiscuz and Elemen...
 
Share:
Notifications
Clear all

[Solved] wpDiscuz and Elementor conflict

8 Posts
2 Users
1 Likes
338 Views
krohde
Posts: 5
Topic starter
(@krohde)
Active Member
Joined: 4 months ago

Hi Team,

I've looked at all of the documentation and previous threads in relation to a conflict between wpDiscuz and Elementor (this plugin definitely the issue after disabling theme and other plugins). I've attempted most fixes with my limited knowledge 😉

I'm perplexed that I can get wpDiscuz to work on one post but then it won't work on a clone of that post!

Page that's working: https://www.evologica.com.au/podcast5

Clone of abovementioned page that's not working: https://www.evologica.com.au/podcast6

I also added the suggested code the funtion.php and the shortcode to another page that wasn't working but this is all I got (default form has all options selected for post types):

This page: https://www.evologica.com.au/podcast1

Screen Shot 2022 07 31 at 4.43.21 pm

Thanks so much in advance for your help 🙂

 

Topic Tags
7 Replies
Asti
Posts: 5516
 Asti
Support
(@asti)
Illustrious Member
Joined: 5 years ago

@krohde,

Please check out this FAQ:  https://wpdiscuz.com/community/f-a-q/if-design-of-the-wpdiscuz-comment-form-is-broken/

1 Reply
krohde
(@krohde)
Joined: 4 months ago

Active Member
Posts: 5

@asti thank you so much for this. Unfortunately, it hasn't worked. Is there anything else you could suggest? 
I'm now also having trouble getting Elementor to come up on my posts page - not sure if this is related?

Asti
Posts: 5516
 Asti
Support
(@asti)
Illustrious Member
Joined: 5 years ago
Posted by: @krohde

I'm now also having trouble getting Elementor to come up on my posts page - not sure if this is related?

Could you please clarify a bit? 

4 Replies
krohde
(@krohde)
Joined: 4 months ago

Active Member
Posts: 5

@asti sorry - I just mentioned this in case it might be related to the wpDiscuz-Elementor conflict that has been causing the abovementioned issue, but this separate Elementor problem has since been resolved.

Do you have any other suggestions on how I might be able to fix this conflict? As mentioned, I have done everything suggested in the documentation and related wpDiscuz articles. I have asked also asked Siteground to investigate from the server end but they can't find any issues.

Many thanks for your assistance 🙂

krohde
(@krohde)
Joined: 4 months ago

Active Member
Posts: 5

@asti apologies - it seems to have now appeared on the podcast6 page! I will just hope for the best on future pages, and if not, may need to switch to a different plugin. Thanks so much for your help 🙂

Asti
 Asti
Support
(@asti)
Joined: 5 years ago

Illustrious Member
Posts: 5516

@krohde,

https://evologica.com.au/podcast6

This link isn't available. Please provide the URL where we can see the issue. 

krohde
(@krohde)
Joined: 4 months ago

Active Member
Posts: 5

@asti apologies - issues seems to be resolved on this page as per previous message so I have rescheduled it as before. Please consider issue resolved for now. Thank you again for all your help 🙂

Share: