wpDiscuz - WordPress Comment Plugin
Image upload works ...
 
Share:
Notifications
Clear all

[Closed] Image upload works but only few images appear in comment


Ventilator
Posts: 10
Topic starter
(@ventilator)
Active Member
Joined: 1 year ago

Hello,

I have a very strange thing happening with image uploads using the Media Uploader add-on. All images get uploaded because I can see them in the media library but only a few actually show up in the comments. 

I thought maybe it is a problem with different types of images so I tested it with jpeg images only. It seems that smaller images get displayed and larger ones just uploaded but never appear in the post.
They also don't appear appear as the small thumbnail under the form after the image is uploaded just before you post the comment.

Maybe there are some settings I have overlooked? I send you a screenshot of my settings.

image

Also when I paste an image directly into the comment like that ...

image

it looks like that after posting the comment:

image

I tried it with jpeg and png images - same result

4 Replies
Asti
Posts: 3556
 Asti
Support
(@asti)
Support member
Joined: 4 years ago

Hi @ventilator,

Please note: all questions related to paid addons should be asked in gVectors.com forum. Here we only support issues related to free wpDiscuz plugin.

2 Replies
Ventilator
(@ventilator)
Joined: 1 year ago

Active Member
Posts: 10

@asti Thanks for telling me

Asti
 Asti
Support
(@asti)
Joined: 4 years ago

Support member
Posts: 3556

You're welcome. Please follow this support topic. This one will be closed. 

Ventilator
Posts: 10
Topic starter
(@ventilator)
Active Member
Joined: 1 year ago

All the images except those directly pasted into the comment form are actually uploaded and appear within the media library:

image
Share: